Nasi wykładowcy i konsultanci mają kilkunastoletnie doświadczenie we współpracy z sektorem spożywczym i jednostkami kontrolnymi w zakresie bezpieczeństwa żywności i żywienia.
Konsultant ds. Jakości i Bezpieczeństwa Żywności:
-
doświadczony mikrobiolog;
-
absolwentka M.B.A. Zarządzanie i Marketing w Gospodarce Żywnościowej (SGGW w Warszawie ,Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, ESSEC IMIA);
-
19 letnie doświadczenie we współpracy z sektorem spożywczym i jednostkami kontrolnymi;
-
Członek Komitetu Technicznego Nr 3 ds. Mikrobiologii Żywności przy Polskim Komitecie Normalizacyjnym;
-
Autorka opracowania „Uproszczona metodyka wprowadzania zasad systemu HACCP w sektorze żywienia zbiorowego na przykładzie wdrożeń w restauracjach” (Opracowanie to proponuje uproszczoną metodykę wdrażania zasad HACCP);
-
19 letnie doświadczenie w prowadzeniu szkoleń dla pracowników sektora spożywczego i jednostek kontrolnych ;
-
Auditor wewnętrzny i ekspert techniczny oceniający laboratoria (Egzamin na audytora w PCA S.A. poprzedzony szkoleniami „Budowa i utrzymanie systemu zarządzania jakością w laboratorium i jego akredytacja”;
-
Członek Rady Nadzorczej Krajowej Izby Gospodarczej „Przemysł Spożywczy” (w latach 2003-2006) oraz aktualnie.
|