haccap, haccp, szkolenia haccp, system haccp
Data: 02-03-2024
Image
STRONA GŁÓWNA arrow O NAS arrow Nasze doświadczenie
DOŚWIADCZENIE Email

Nasi wykładowcy i konsultanci mają kilkunastoletnie doświadczenie we współpracy z sektorem spożywczym i jednostkami kontrolnymi w zakresie bezpieczeństwa żywności i żywienia.

Konsultant ds. Jakości i Bezpieczeństwa Żywności:

  • doświadczony mikrobiolog;
  • absolwentka M.B.A. Zarządzanie i Marketing w Gospodarce Żywnościowej (SGGW w Warszawie ,Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, ESSEC IMIA);
  • 19 letnie doświadczenie we współpracy z sektorem spożywczym i jednostkami kontrolnymi;
  • Członek Komitetu Technicznego Nr 3 ds. Mikrobiologii Żywności przy Polskim Komitecie Normalizacyjnym;
  • Autorka opracowania „Uproszczona metodyka wprowadzania zasad systemu HACCP w sektorze żywienia zbiorowego na przykładzie wdrożeń w restauracjach” (Opracowanie to proponuje uproszczoną metodykę wdrażania zasad HACCP);
  • 19 letnie doświadczenie w prowadzeniu szkoleń dla pracowników sektora spożywczego i jednostek kontrolnych ;
  • Auditor wewnętrzny i ekspert techniczny oceniający laboratoria (Egzamin na audytora  w PCA S.A. poprzedzony szkoleniami „Budowa i utrzymanie systemu zarządzania jakością w laboratorium i jego akredytacja”;
  • Członek Rady Nadzorczej Krajowej Izby Gospodarczej „Przemysł Spożywczy” (w latach 2003-2006) oraz aktualnie.
 
« poprzedni artykuł

Aktualności

NOWOŚĆ szkolenia i dokumentacja HACCP Online.

Tanio, profesjonalnie, w każdej chwili (24/7).

Zobacz na platformie www.haccp-online.com.pl

 Dokumentacja HACCP GRATIS przy zakupie szkoleń za minium 500 zł+VAT 

NOWOŚĆ Szkolenia "Wiem co jem - jestem tym co jem -zasady zdrowego żywienia dzieci w przedszkolach i szkołach"

Szkolenia z HACCP 

dla gastronomii, żywienia zbiorowego, sklepów spożywczych, piekarni, cukierni 

zorganizujemy u Państwa w firmie.

GRATIS:

2 godz.kosultacji


 
  Czy wiesz, że od 1 stycznia 2008 roku powinieneś badać wodę na obecność groźnych bakterii z rodzaju Legionella?