NOWOŚĆ szkolenia i dokumentacja HACCP Online.
Tanio, profesjonalnie, w każdej chwili (24/7).
Zobacz na platformie www.haccp-online.com.pl
Dokumentacja HACCP GRATIS przy zakupie szkoleń za minium 500 zł+VAT
NOWOŚĆ Szkolenia "Wiem co jem - jestem tym co jem -zasady zdrowego żywienia dzieci w przedszkolach i szkołach"
Szkolenia z HACCP
dla gastronomii, żywienia zbiorowego, sklepów spożywczych, piekarni, cukierni
zorganizujemy u Państwa w firmie.
GRATIS:
2 godz.kosultacji
Szanowni Państwo
Z dniem 28 października 2006 roku weszła w życie ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia (obecnie znowelizowana).
Zgodnie z nowymi przepisami:
kto nie wdroży w gastronomii , żywieniu zbiorowym, obrocie żywnością (sklepy spożywcze) zasad systemu HACCP wbrew obowiązkowi, podlega karze grzywny;
wdrożenie systemu musi być udokumentowane;
istnieje obowiązek ; szkolenia pracowników w zakresie Higieny Żywności oraz sytemu HACCP, posiadania dokumentacji, zaświadczeń ze szkoleń do wglądu organów urzędowej kontroli żywności (SANEPIDU).
W związku z powyższymi wymaganiami proponujemy zorganizowanie u Państwa w firmie 1-dniowego szkolenia
„ Zarządzanie bezpieczeństwem żywności.
Praktyczne aspekty wdrażania HACCP – uproszczone podejście”.
Każdy uczestnik uzyska zaświadczenie o przebyciu szkolenia, dostanie materiały szkoleniowe. Uzyskają Państwo prawo do 2 godz. konsultacji GRATIS podczas których np. możemy przeprowadzić audit zerowy tzn. ocenić na jakim etapie jest dany przedsiębiorca, co jeszcze trzeba zrobić, żeby być zgodnym z prawem żywnościowym.
NOWOŚĆ;
Dokumentacja HACCP szyta na miarę GRATIS.
Koszt szkolenia, w tym 2 godz konsultacji gratis + dokumentacja HACCP
1500 zł+22%VAT
Data najbliższego szkolenia: do ustalenia
Miejsce: u Państwa w firmie
Cel szkolenia: Poznanie podstaw prawnych. HACCP a zarządzanie bezpieczeństwem żywności. Omówienie warunków wstępnych dla HACCP: GHP – dobra praktyka higieniczna i GMP- dobra praktyka produkcyjna. Przedstawienie praktycznego uproszczonego podejścia do wdrażania systemu HACCP. Przykładowa dokumentacja HACCP.
Grupa: do 10 osób (powyżej 10 osób dodatkowa opłata)
Organizujemy również szkolenia indywidualne na miejscu u klienta (np. dotyczące Legionelli, w zakresie Higieny Żywności), pomagamy we wdrażaniu HACCP, wykonujemy audity zerowe (przed wdrożeniem systemu HACCP) i weryfikacyjne (działającego już systemu HACCP), badania skuteczności mycia i dezynfekcji.
Aby dokonać zgłoszenia lub uzyskać więcej informacji prosimy o kontakt kliknij tutaj:
|