CZY MASZ UDOKUMENTOWANE SZKOLENIA DLA JEDNOSTEK KONTROLNYCH?
Zgodnie z przepisami podmiot działający na rynku spożywczym ma obowiązek szkolić pracowników w zakresie higieny żywności i mieć to udokumentowane do wglądu dla organów urzędowej kontroli żywności np. SANEPID . Dokumentacja HACCP Gratis przy zakupie szkoleń od 500 zł+VAT.
Możesz też uzyskać certyfikt online kupując profesjonalne, tanie i dostępne 24/7 szkolenia HACCP/GHP/GMP na platformie www.haccp-online.com.pl
Zgodnie z nową ustawą w aktach osobowych należy przechowywać orzeczenie lekarskie i dokumentację o przeprowadzonych szkoleniach lub udzielonym instruktażu osobom wykonującym prace przy produkcji lub obrocie żywnością oraz osobom odpowiedzialnym za wdrożenie i stosowanie zasad systemu HACCP. Należy je udostępniać na żądanie organów urzędowej kontroli żywności.
Jeśli chcesz przeszkolić pracowników kliknij tutaj.
|